En unik vinterhage

Vi fører ingen standardmodeller, heldigvis, det blir mye penere når vinterhagen er tilpasset akkurat din bolig. Alle våre vinterhager produseres etter mål. En vinterhage bør være tilpasset både boligen og tomten din, men også gli inn i nabomiljøet. Derfor designer vi hver eneste vinterhage fra bunnen av – slik blir vinterhagen akkurat slik du vil ha den!

 

Vi leverer våre vinterhager i aluminium med brutt kuldebro og integrert takrenne. Vi er opptatt av å levere solide vinterhager som er mulig å bruke absolutt hele året, tåler norsk klima og som ser like fine ut år etter år. Alle deler i aluminium og glass produseres hos en av Europas ledende produsenter på materialer til vinterhager. Vi har markedets best isolerte vinterhager som holder behagelig temperatur hele året! Glassflater leveres med u-verdi 0,4 og oppover som standard.

 

Enten du ønsker deg en vinterhage med store skyvedører som åpnes ut mot hagen eller tradisjonelle hengseldører er mulighetene mange. Med vårt store utvalg av glass, farger, dører og vinduer er det ingen grenser for hvordan din vinterhage kan utformes! Din drømmehage er kun en befaring unna!

 

Vi samarbeider med Bærum Entreprenør AS som er spesialister innen alt av forberedende arbeid og tilpassinger for montering av vinterhager.

 

La deg bli inspirert i vårt bildegalleri.

Informasjon om u-verdi

U-verdi, eller varmegjennomgangskoeffisient, er et mål som brukes i bygningsindustrien for å angi en bygningsdels varmeisolerende evne. Det kan bli veldig teknisk og vanskelig å holde styr på - så det viktigste du må huske er at jo lavere u-verdi, desto bedre isolering!

Våre trelags-vinduer er fylt med argon eller kryptongass og har rammer i aluminium med brutt kuldebro. Våre vinterhager er utstyrt med glass helt ned til u-verdi 0,4! Dette betyr ingen kondens, kaldras eller stråling.

Farger og muligheter

For å kunne skreddersy vinterhagen til din bolig pulverlakkerer vi aluminiumsprofilene i ønsket Ral-farge. Vi garanterer at du vil finne den perfekte fargen!

Bestill befaring

Ta kontakt i dag for befaring. Vi kommer gjerne til deg, innenfor rimelig avstand, for å gi et prisestimat.

Bestill befaring
Bestill befaring