Prosessen

Fleksible løsninger
Prosessen begynner med en gratis befaring der vi tar nøyaktige mål og finner ut hva som passer best til deg og din bolig. Alle våre vinterhager tegnes etter mål, og vil derved være optimalt tilpasset din bolig – både i stil, utforming og farger. Vi finner en løsning som er fint for miljøet rundt og eksisterende byggemasse. Vi leverer produkter laget av vedlikeholdsfrie materialer i høyeste kvalitet. Alle våre vinterhager leveres med aluminium med brutt kuldebro og glass med lav u-verdi for å minimalisere temperaturgjennomgang. Våre vinterhager oppfyller kravene for både TEK10 og TEK17 og godkjennes derfor som boareal.

 

Søknad til kommunen
Etter dere har godkjent både tegninger og tilbud må det søkes til kommunen. Vinterhager går innunder fasadeendring og det må dersom sendes en forenklet byggesøknad – den type søknad har tre uker svarfrist fra kommunen. Dette er en meget enkel søknad og du kan selv sende søknaden, hvis du ikke ønsker å gjøre dette selv samarbeider vi med en arkitekt som gjerne tar jobben. Det finnes noen unntak, de kan du lese mer om her: dette kan du bygge uten å søke

 

Produksjon og montering
Etter bekreftet godkjenning fra kommunen starter produksjon. Da fakturer vi et forskudd på 35% av vinterhagen, resterende beløp faktureres etter vinterhagen er ferdig montert. Produksjon tar 8-10 uker. Det må da lages klar grunn og tilpasninger mot hustak og husvegg. Vi har snekkere som kan gjøre tilpasningsjobben, dersom du ikke selv ønsker å gjøre dette. Vi avtaler en dato for montering og etter vinterhagen er ferdig montert tar vi en gjennomgang for å sørge for at alt er slik du ønsker. Det viktigste for oss er fornøyde kunder og vi er der selvfølgelig for deg gjennom hele prosessen – men også etter vinterhagen er ferdig monter, dersom det skulle være noe!

Se noen av våre tidligere prosjekter i  bildegalleriet.

Bestill befaring

Ta kontakt i dag for befaring. Vi kommer gjerne til deg, innenfor rimelig avstand, for å gi et prisestimat.

Bestill befaring
Bestill befaring