Andre produkter

Våre glassmestere er ledene innen glassarbeid og vi kan lage nesten hva som helst i glass og stål! Glass er et tidløst og stilrent byggemateriell som er både estetisk fint og kan bidra til energieffektiv struktur. Glassfasader i kommersielle bygninger gir et moderne og spennende uttrykk, samtidig som det bidra til et lyst og komfortabelt innemiljø. Vi kan levere alt fra fasader til takoverbygg.

 

Ingen prosjekter er for store, ingen for små. Ta kontakt med oss for en gratis befaring av ditt næringslokale eller hjem.

Baldakiner

Vi leverer spesialtilpassede baldakiner. Våre baldakiner leveres i herdet glass med elegante festebeslag i rustfritt stål som beskytter mot regn og snø. Våre baldakiner er solide og er selvfølgelig konstruert for å tåle norsk klima.

Takoverbygg

Dette er en solid løsning som tåler ubegrenset mengder snø. Taket monteres med sikkerhetsglass 331, stolper i stål og takrenner etter norsk standard med nedløp. Stolpene pulverlakeres i ønsket Ral-farge. Vi anbefaler å velge glass med refleks som stopper 40% av solvarmen. Perfekt for å kunne utnytte terrassen selv om det regner!

Rekkverk

Alt av rekkverk i glass og stål eller aluminium - både til ute og inne. Ta kontakt for å bestille befaring og vi finner det rekkverket som vil passe best hos deg

Bestill befaring

Ta kontakt i dag for befaring. Vi kommer gjerne til deg, innenfor rimelig avstand, for å gi et prisestimat.

Bestill befaring
Bestill befaring